Belangrijke info!

Beste ouders

Langs deze weg wil ik jullie enkele belangrijke mededelingen doen:

• We verwachten van elke leerling dat hij/zij met een fluohesje naar school komt! Ook bij het huiswaarts keren is een fluohesje verplicht! We zien nog te veel leerlingen zonder fluohesje door de schoolpoort stappen terwijl het fluohesje dikwijls in hun boekentas steekt!
  • Op woensdag 19 december ontvangen we de oud-leerlingen van vorig schooljaar. De leerlingen van het eerste jaar secundair worden door ons uitgenodigd om de leerlingen van het zesde leerjaar op een ludieke wijze in te lichten over de verschillen tussen de lagere school en het secundair. Op deze manier kunnen ze ook nog eens terugkomen naar hun vertrouwde basisschool. We kijken ernaar uit om ze te ontvangen.
  • Mag ik vragen aan de ouders van kleuters, de speelplaats te verlaten wanneer u uw kleuter hebt afgezet. U kan uiteraard aan de poorten buiten de speelplaats blijven staan. Ik vraag dit , omdat het toezicht houden op de speelplaats , dan vlotter zou kunnen verlopen, zowel op de speelplaats van de kleuters als die van de lagere school. Ik reken op uw medewerking!
  • Ook vragen we op ALLES de naam van uw kind te schrijven. Er zijn veel koekendoosjes, brooddozen, mutsen, sjaals,… zonder naam! Gelieve hier aan te denken!
  • Leerlingen moeten met de fiets aan de hand meegaan in de rij met hun begeleider tot aan de oversteekplaatsen. Pas wanneer ze het zebrapad zijn overgestoken mogen ze beginnen met fietsen! Een zebrapad is immers een oversteekplaats voor voetgangers!
  • Tot slot nog een laatste, vriendelijke oproep om truffels te kopen ten voordele van de sneeuwklassen. De bestellingen kunnen nog binnengebracht worden tot donderdag 6 december 2018.

Alvast bedankt!

Ik zie jullie graag op het ontbijt op 9 december 2018, weeral een leuke activiteit georganiseerd door het oudercomité! Tot dan!

Meester Nick