Wapenstilstand vrijdag 11 november

Graag doen we als school nog een warme oproep om met zoveel mogelijk aanwezig te zijn op de herdenking van Wapenstilstand op 11 november 2016. De plechtigheid wordt als volgt gepland:

10.30u: samenkomst aan de bibliotheek van Beerzel om stoetsgewijs op te stappen naar de kerk, de verenigingen met vaandel. De kinderen dragen de bloemen en kransen van de verschillende verenigingen.

11.00u: eucharistieviering voor de overleden soldaten en burgers van Beerzel en hulde aan het monument der gesneuvelden.

Het college van burgemeester en schepenen heeft de eer u, samen met de leerkrachten en kinderen, na de plechtigheid uit te nodigen op de receptie in de grote parochiezaal.

We zouden het erg op prijs stellen indien u even de tijd zou willen maken voor die mensen, die voor ons het leven lieten.

Met vriendelijke groeten,

Het schoolteam