Lessen zijn opgeschort!

Beste ouders,
Vanaf zaterdag gelden er nieuwe richtlijnen voor de hele bevolking. Die gaan verder dan de bestaande individuele hygiënische voorzorgsmaatregelen. De federale overheid wil zo kwetsbare groepen beschermen en de juiste zorg voor hen garanderen.

De algemene richtlijnen zijn:
– Vermijd situaties waarbij veel mensen samenkomen en verminder contacten tussen een mogelijke besmette persoon en gezonde personen.
– De scholen gaan dicht maar moeten wel voor noodzakelijke opvang zorgen. Hiervoor vragen we uw kind(eren) te registeren door een mail te sturen naar secretariaat@basisschoolbeerzel.be. Alle activiteiten zijn afgelast!
Nu is volgens virologen het moment om op deze manier samen de verspreiding van het coronavirus in te dijken. De maatregelen gelden tot aan de paasvakantie!

Wat betekenen deze richtlijnen voor onze school?
– Als basisprincipe geldt: volwassenen en externen die niet op school moeten zijn houden we uit de school en we beperken het contact tussen kinderen en volwassenen. Dat moet vooral de kwetsbare groepen beschermen.

– De reeds voorafbetaalde rekeningen van de eetdag van 22 maart zullen teruggestort worden.

– Voor eventuele updates bekijk regelmatig de schoolwebsite en jullie mail.

Vragen voor de school?
secretariaat@basisschoolbeerzel.be

015/75.74.67
0479/02.54.63

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groeten
Meester Nick