Ophalen kinderen 1ste leerjaar

Beste ouders

Om de veiligheid te verhogen gaan we de kinderen van het eerste leerjaar in een aparte rij op de speelplaats zetten op het einde van een schooldag. Juf Caroline zal de grote poort openen en de kinderen van het eerste leerjaar meegeven met de ouders zodat ze niet alleen de school kunnen verlaten. Wanneer de andere leerlingen van de lagere school door de poort stappen, zetten de kinderen van het eerste leerjaar (die nog niet opgehaald zijn) zich aan de picknicktafels. Mogen we dan ook vragen dat de andere ouders zich iets naar achteren verplaatsen zodat de doorgang voor de leerlingen en ouders van het eerste leerjaar vlot kan verlopen. We starten met deze regeling vanaf maandag 13 september. We gaan dit verder evalueren en eventueel bijsturen wanneer nodig. We hopen op deze manier dat er geen kinderen van het eerste leerjaar zonder begeleiding buiten de schoolpoort staan.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Met vriendelijke groeten

Meester Nick