Afbraakwerken sanitair lagere school

Beste ouders,

Vandaag zijn de afbraakwerken begonnen van het sanitair voor de leerlingen van de lagere school. Deze werken zullen hopelijk tegen september klaar zijn. Er werd een sanitaire container op de speelplaats geplaatst.

Door deze werken kunnen de leerlingen de ruimte onder het afdak niet meer gebruiken vanwege de veiligheid. Dit wil dus zeggen dat de leerlingen bij regenweer geen plaats hebben om te schuilen. Bij deze doen we een oproep aan jullie om voor je kinderen, in dit typisch Belgisch weer, een goede regenjas te voorzien. Bij hevige regen zullen de leerlingen in de klas blijven maar bij lichte tot matige regenval is het wel de bedoeling om de kinderen buiten te laten spelen. Ook zij hebben nood aan gezonde frisse lucht.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Het schoolteam