Bosklassen dag 4

Vandaag hebben we de dag doorgebracht in onze jeugdherberg. We hebben onze bosklassendagboek wat verder kunnen aanvullen, enkele kleurplaten mogen kleuren of rustig een spelletje gespeeld.
De andere groep is dan creatief aan de slag gegaan met als thema ‘het bos’. Sommigen hebben een vosje gezaagd, anderen een vogeltje geknutseld en een derde groep is met naald en draad aan de slag gegaan om een pompoen te maken.

In de late namiddag zijn we dan met z’n allen een frisse duik gaan nemen in het zwembad. We gingen zo snel als we konden van de glijbaan, toonden enkele kunstjes op de springplank of speelden een spelletje in het water. Daarna hebben we allemaal onze buiken rond gegeten met een lekkere spaghetti en eindigde onze avond met een spannende film.

Foto’s zijn terug te vinden in de gedeelde map.