Bosklassen, dag één

Vanochtend was het dan eindelijk zo ver, de start van onze bosklassen! We gaven onze ouders nog een dikke knuffel en stapten op de bus richting Sankt Vith. Na een rit van twee en een half uur bereikten we onze bestemming. Koffers uitladen en daarna kwamen we eindelijk te weten bij wie we op de slaapkamer lagen. We maakten zelf, met wisselend succes ;-), onze bedden op. Na een lunch en speelpauze in de zon, was het tijd om Sankt Vith te verkennen. Tijdens een wandeling kwamen we meer te weten over de geschiedenis van de stad. In de late namiddag keerden we terug naar onze jeugdherberg voor een vieruurtje. We haalden onze gezelschapsspelletjes boven of genoten nog even van de frisse buitenlucht tijdens een potje voetbal. Het werd stilletjes aan donker en onze magen begonnen te knorren. De keuken van de jeugdherberg schotelde ons een heus feestmaal voor: soep, kip met frietjes en appelmoes en een ijsje om af te sluiten. De dag eindigde met een potje bingo. Moe maar voldaan kropen we in onze bedjes.
Ouders die onze avonturen graag in beeld mee volgen, kunnen alle foto’s van vandaag terugvinden in de gedeelde fotomap.