Dag 5: Holzgau

In de ochtend gingen we naar een hangbrug in Holzgau. We gingen langs een moeilijke weg omhoog. De brug zelf was ongeveer 200m lang en 105m hoog. Dit was best spannend, maar iedereen is meegegaan! De kinderen die niet bang waren mochten daarna nog eens op de brug.
Toen moesten we terug naar beneden langs een heel glad pad. Sommige kinderen gingen hierdoor op hun zitvlak naar beneden. Eens we beneden waren mochten we allemaal nog souvenirtjes kopen.
In de namiddag gingen we skiën. De middelste groep mocht vandaag al voor een tijdje op de grote piste proberen.

Deze avond hebben we frietjes en schnitzel gegeten. Dit moest snel gaan, want nadien gingen we nog op de piste rodelen. Toen werden we met de slee omhoog getrokken met een grote sneeuwmachine en gingen we één voor één terug met de slee naar beneden. Dit was niet altijd even gemakkelijk!

Groetjes,

Seppe, Bas en Daan