Fijne vakantie!

Beste iedereen

Na een bijzonder schooljaar wil ik jullie allemaal bedanken voor jullie medewerking! Samen hebben we ervoor gezorgd dat onze kinderen het schooljaar in schoonheid konden afsluiten. Een schooljaar dat in ieders geheugen zal gegrift staan voor zeer lange tijd… Laat in de herinneringen vooral plaats voor de leuke, grappige en mooie momenten die we samen hebben beleefd! Corona, covid-19 en bubbels zijn woorden die we meer dan genoeg hebben gehoord. Laat die woorden nu plaats maken voor andere woorden: zon, plezier, vriendschap en zoveel meer. Geniet van de welverdiende vakantie voor iedereen! Hou het veilig en hopelijk zien we elkaar weer in goede gezondheid op dinsdag 1 september! Aan onze zesdeklassers zeg ik: doe het goed in de middelbare school en het was een plezier om jullie op school te mogen hebben! Veel succes!

Met vriendelijke en gezonde groeten! Meester Nick