Info leren op afstand

De lessen op school zijn t.g.v. de corona-crisis opgeschort. De paasvakantie is echter nog niet begonnen, dus wordt er van de kinderen verwacht dat ze de komende weken thuis zullen werken.

Door de juffen worden taken klaargezet op Bingel, in sommige klassen werden bundeltjes meegegeven met de kinderen en in andere klassen hebben de kinderen taken gekregen in de werkboeken. Per klas worden de taken ook via de klasinfo op de website of via de mail (van de kinderen) doorgegeven. De juffen zullen in de loop van de komende drie weken de taken aanvullen. Mogen we aan jullie, ouders vragen om alles een beetje mee op te volgen met jullie kinderen?

Aan de kinderen die naar de opvang op school komen volgende vraag: Brengen jullie ook telkens alles mee naar school? Dan kunnen jullie op school aan jullie taken werken.
We hebben gemerkt dat een aantal kinderen hun boeken/ bundeltjes op school vergeten zijn. Jullie mogen ons dan een seintje geven zodat jullie deze kunnen komen halen.

Indien jullie nog met vragen zitten, mogen jullie ons altijd contacteren. Wij zullen dan zo goed mogelijk proberen te antwoorden op jullie vragen.

Het schoolteam