Voorrangsregeling inschrijvingen

Beste,

Vanaf maandag 17 februari starten we met de voorrangsregeling van inschrijvingen voor kinderen geboren in het jaar 2018.

Dit wil zeggen dat kinderen van leerkrachten en kinderen waarvan reeds broers of zussen bij ons op school zitten, gedurende de  periode van 17 februari tot en met 6 maart 2020 hun kinderen kunnen laten inschrijven. Vanaf maandag 9 maart starten dan de vrije inschrijvingen. Dit wil zeggen dat alle mensen met kinderen geboren in het jaar 2018 deze kunnen laten inschrijven. Belangrijk: indien u geen gebruik maakt van de voorrangsregeling en na start van de vrije inschrijvingen onze maximumcapaciteit bereikt is, kunnen wij uw kind, ook al heb je andere kinderen op onze school, niet meer inschrijven! Maak dus zeker gebruik van de voorrangsregeling.