Zeeklassen: dag 1

Eindelijk was het zover… We vertrokken op zeeklassen naar Oostende. We waren allemaal tijdig op school en stonden gebrand om te vertrekken. De busreis verliep vlot en voor we het wisten stonden we aan de jeugdherberg ‘De Ploate’. 

Onze bagage lieten we veilig achter in de jeugdherberg en we vertrokken volle moed in de regen naar de dijk. Daar konden we uitwaaien, onze koek/fruit opeten en naar hartelust spelen op het strand. Gelukkig waren de juffen zo verstandig om ons op tijd terug mee te nemen naar de jeugdherberg en daar hebben we droog onze lunch kunnen opeten. Nadat onze buikjes gevuld waren, kregen we een heel interessante uitleg van onze gids, Hilaire, over het leven op het strand. Ook gingen we en op zoek gegaan naar zeehonden. 6A heeft er enkele kunnen spotten, 6B zal morgen hun kans nog eens moeten wagen. 

Daarna was het tijd om het gevecht aan te gaan met de lakens en ons bed op te dekken. We installeerden ons op de kamers, verfristen ons wat op en trokken onze ‘Duivelse’ kleren al aan. 

In afwachting van de match speelden we bingo. Er wonnen al heel wat kinderen een leuke prijs! Morgen krijgen we nog een nieuwe kans.

De juffen worstelden met het grote scherm en de beamer maar nu is het tijd voor de match! Komaan Rode Duiveeeeeels!!!

Tot morgen!

Wegens technische problemen, kunnen we geen op de website plaatsen. We deelden een link met de ouders via mail. We posten zo snel mogelijk ook foto’s op de site.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.