Zeeklassen dag 3

Vandaag werden we wat vroeger wakker gemaakt, want het was jammer genoeg al tijd om onze koffers in te pakken. Maar nog niet getreurd, want er stond nog een leuk programma te wachten. 

In de voormiddag mochten we in groepjes van drie op zoektocht door Oostende, met als thema ‘De waanzinnige boomhut’. Dat was een avontuur… Zelf de weg zoeken op een kaartje bleek voor sommigen toch niet zo simpel, maar we zijn allemaal tijdig en veilig op het eindpunt aangekomen. We vonden allemaal het codewoord en kregen hiervoor een prijs. 

Met pizza vulden we onze buiken deze middag. Daarna stond er ons een leuke verrassing te wachten… Go-cart op de dijk!! Wat een plezier, wat een leut, en dat allemaal zonder accidenten. Dan kregen we een lekker ijsje en we mochten onze smaken volledig zelf kiezen. 🙂 We sloten onze namiddag af met spelen op het strand en met pootjebaden in de zee. 

De juffen hadden een broodje voorzien als avondmaal. Jammer genoeg zagen de meeuwen en de duiven dit ook wel zitten. We moesten snel zijn en af en toe een paar keer bukken, maar we wonnen dat ‘gevecht’ als echte overwinnaars. Dan koffers nemen en bus op terug naar huis.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.