Welkom
in 1A

 • In onze klas leren we ons door middel van vele liedjes en gedichtjes expressief en creatief uitdrukken. We komen natuurlijk naar school om te leren en dat doen we zeker in het eerste leerjaar. 
 • Een heel schooljaar lang oefenen we op het leren lezen en schrijven en dat lukt op het einde al heel aardig! 
 • We leren ook tellen en rekenen tot 20 en goochelen met cijfertjes zoals echte telkampioenen dat doen. We kijken er naar uit om met jullie kinderen aan de slag te kunnen gaan. 
 • Er wordt vaak gelachen in onze klas en geen enkele uitdaging is ons teveel. Beide leerkrachten van ons klasteam vliegen er graag in om er een leerrijk en plezant schooljaar van te maken.

Zit je met vragen? Spring dan gerust ons klasje binnen …

Mm Beerzel 2023 21

Hallo,
ik ben juf Caroline

Hallo allemaal,

Ik ben Caroline Peeters. Al vele jaren geef ik les in deze school en ik ben blij dat ik deze ervaring kan delen met jullie kinderen. Het is belangrijk dat onze leerlingen zich kunnen ontwikkelen op maat en dat we SAMEN nieuwe dingen DURVEN doen met vallen en opstaan. Stap voor stap ontdekken we de wereld rondom ons aan de hand van gevarieerde thema’s. Als leerkracht hecht ik ook veel waarde aan veiligheid en vertrouwen. Elk kind is uniek en heeft zijn eigen talenten.

Benieuwd naar foto’s van onze klas? Die zijn er! Omwille van privacyredenen delen we deze alleen met de ouders van de klas.

 • Mm Beerzel 2023 27
  De leerlingen van het tweede en het vijfde leerjaar zijn ‘Leesmakkers’. De oudere leerling begeleidt de jongere leerling individueel bij het lezen. De tutors nemen verantwoordelijkheid over hun leesmakker en noteren wat ze hebben gelezen. Ter afwisseling spelen zij ook leuke taalspelletjes
  Leesmakkers
 • 20230421 150126
  We klimmen en klauteren op ons speelkasteel! De grote glijbaan zet ons terug met onze voetjes op de grond.
  De spelende kinderen
 • Bingo 800x632
  Ons oudercomité zorgt voor financiële en logistieke ondersteuning bij ons op school. Ze organiseren verschillende leuke activiteiten zoals: Bingo, ontbijtmandenactie, ijsjes op de laatste schooldag,... Wat leuk dat deze mensen zich vrijwillig inzetten om onze school te ondersteunen.
  Een enthousiaste bingospeler!
 • Voorkant School1
  Ons nieuwe logo is tijdens het schoolfeest voorgesteld. Sommige hebben reeds gezien dat onze mooie "reclamezuil" geplaatst is aan de voorkant van onze school. Aan de andere kant zijn we trotse eigenaars van een heel groot logo dat op de muur is bevestigd.
  Meester Nick
 • Mm Beerzel 2023 11 2
  Wij dragen graag ons steentje bij voor een propere buurt. Onze kinderen gaan zwerfvuil rapen voor een zwerfvuilvrije omgeving rondom de school. Ze leren composteren en sorteren. Onze lunch en tussendoortjes brengen wij mee in herbruikbare doosjes. De vuilniswagen komt op school en de leerlingen van het vierde leerjaar geven lesjes over afval aan de kleuters.
  Mooimakers en groene peters
Mm Beerzel 2023 66 (1)