Welkom
in 3A

Wat leer je in onze klas?

 • Eerste kennismaking met cijferen met +, -, x en :
 • Tellen en rekenen tot 1000.
 • Veel actief en bewegend leren, liefst buiten.
 • Trainen op vele nieuwe spellingsregels.
 • Verder oefenen op lezen en genieten van voorlezen.
Mm Beerzel 2023 79

Hallo,
ik ben juf Suzy

Muziek is mijn passie en dat breng ik met veel enthousiasme over aan mijn kinderen van het derde leerjaar. Onze lessen oefenen we graag in met mijn zelfgemaakte liedjes, meezingend met de gitaar. Dansend en rappend trainen we de leerstof voor wiskunde en taal. We maken zelfs kennis met prachtige klassieke muziek en enkele componisten. 

Als het even kan, worden alle mogelijke lessen buiten gegeven in de openlucht. Zalig voor iedereen en supergezond!!! Bewegingstussendoortjes zoals lopen, huppelen, wandelen of zelfs yoga staan hier na elk lesuur op het programma!

Lesgeven, saai? Neen… heerlijk en met de glimlach op het gezicht!

Benieuwd naar foto’s van onze klas? Die zijn er! Omwille van privacyredenen delen we deze alleen met de ouders van de klas.

 • 20230421 150126
  We klimmen en klauteren op ons speelkasteel! De grote glijbaan zet ons terug met onze voetjes op de grond.
  De spelende kinderen
 • Mm Beerzel 2023 11 2
  Wij dragen graag ons steentje bij voor een propere buurt. Onze kinderen gaan zwerfvuil rapen voor een zwerfvuilvrije omgeving rondom de school. Ze leren composteren en sorteren. Onze lunch en tussendoortjes brengen wij mee in herbruikbare doosjes. De vuilniswagen komt op school en de leerlingen van het vierde leerjaar geven lesjes over afval aan de kleuters.
  Mooimakers en groene peters
 • Voorkant School1
  Ons nieuwe logo is tijdens het schoolfeest voorgesteld. Sommige hebben reeds gezien dat onze mooie "reclamezuil" geplaatst is aan de voorkant van onze school. Aan de andere kant zijn we trotse eigenaars van een heel groot logo dat op de muur is bevestigd.
  Meester Nick
 • Bingo 800x632
  Ons oudercomité zorgt voor financiële en logistieke ondersteuning bij ons op school. Ze organiseren verschillende leuke activiteiten zoals: Bingo, ontbijtmandenactie, ijsjes op de laatste schooldag,... Wat leuk dat deze mensen zich vrijwillig inzetten om onze school te ondersteunen.
  Een enthousiaste bingospeler!
 • Mm Beerzel 2023 27
  De leerlingen van het tweede en het vijfde leerjaar zijn ‘Leesmakkers’. De oudere leerling begeleidt de jongere leerling individueel bij het lezen. De tutors nemen verantwoordelijkheid over hun leesmakker en noteren wat ze hebben gelezen. Ter afwisseling spelen zij ook leuke taalspelletjes
  Leesmakkers
Mm Beerzel 2023 66 (1)