Welkom
in 6B

Wat leer je in onze klas?

 • Verder bouwen op de leerstof van het vijfde leerjaar en veel herhalen.
 • Studiekeuze: voorbereiding secundair onderwijs.
 • Binnenklasdifferentiatie
 • Bosklassen (om de twee jaar met de derde graad).
 • Leuke nevenactiviteiten: Pennenzakkenrock, M.E.G.A.-fuif, …
Mm Beerzel 2023 76

Hallo,
ik ben juf Vicky

De afgelopen jaren vond je me vooral in het zesde leerjaar. In dit leerjaar heb ik dus al enige ervaring en ik werk heel graag met deze tieners. De kinderen klaarstomen voor het secundair, vind ik een boeiende uitdaging. Ik probeer onze zesdeklassers zo zelfstandig mogelijk te maken door middel van contractwerk en correctiesleutels. Leren van en met elkaar is heel belangrijk voor mij, daarom wordt er veel gewerkt in groep en laat ik de kinderen zoveel mogelijk zelf verwoorden.

Benieuwd naar foto’s van onze klas? Die zijn er! Omwille van privacyredenen delen we deze alleen met de ouders van de klas.

 • Voorkant School1
  Ons nieuwe logo is tijdens het schoolfeest voorgesteld. Sommige hebben reeds gezien dat onze mooie "reclamezuil" geplaatst is aan de voorkant van onze school. Aan de andere kant zijn we trotse eigenaars van een heel groot logo dat op de muur is bevestigd.
  Meester Nick
 • Bingo 800x632
  Ons oudercomité zorgt voor financiële en logistieke ondersteuning bij ons op school. Ze organiseren verschillende leuke activiteiten zoals: Bingo, ontbijtmandenactie, ijsjes op de laatste schooldag,... Wat leuk dat deze mensen zich vrijwillig inzetten om onze school te ondersteunen.
  Een enthousiaste bingospeler!
 • 20230421 150126
  We klimmen en klauteren op ons speelkasteel! De grote glijbaan zet ons terug met onze voetjes op de grond.
  De spelende kinderen
 • Mm Beerzel 2023 11 2
  Wij dragen graag ons steentje bij voor een propere buurt. Onze kinderen gaan zwerfvuil rapen voor een zwerfvuilvrije omgeving rondom de school. Ze leren composteren en sorteren. Onze lunch en tussendoortjes brengen wij mee in herbruikbare doosjes. De vuilniswagen komt op school en de leerlingen van het vierde leerjaar geven lesjes over afval aan de kleuters.
  Mooimakers en groene peters
 • Mm Beerzel 2023 27
  De leerlingen van het tweede en het vijfde leerjaar zijn ‘Leesmakkers’. De oudere leerling begeleidt de jongere leerling individueel bij het lezen. De tutors nemen verantwoordelijkheid over hun leesmakker en noteren wat ze hebben gelezen. Ter afwisseling spelen zij ook leuke taalspelletjes
  Leesmakkers
Mm Beerzel 2023 66 (1)