Welkom
in 4A

Wat leer je in onze klas?

 • Bij rekenen werken we verder aan wat we vorige jaren hebben geleerd, kommagetallen komen voor de eerste keer op ons pad. 
 • We leren flink samenwerken en gaan al wat meer zelfstandig aan de slag met onze taken.
 • Milieu is ook belangrijk, dus leren de kinderen wat meer over composteren. 
 • Een toffe ervaring is de sleep-in en het gezond ontbijt.
Mm Beerzel 2023 09

Hallo,
ik ben juf Annemie

Ik sta al vele jaren hier en heb nog steeds plezier. Het is boeiend om kennis en vaardigheden door te geven, want er valt wel wat te beleven. Tevens streef ik naar een groene school en dat is mijn droom!

Benieuwd naar foto’s van onze klas? Die zijn er! Omwille van privacyredenen delen we deze alleen met de ouders van de klas.

 • Mm Beerzel 2023 27
  De leerlingen van het tweede en het vijfde leerjaar zijn ‘Leesmakkers’. De oudere leerling begeleidt de jongere leerling individueel bij het lezen. De tutors nemen verantwoordelijkheid over hun leesmakker en noteren wat ze hebben gelezen. Ter afwisseling spelen zij ook leuke taalspelletjes
  Leesmakkers
 • Bingo 800x632
  Ons oudercomité zorgt voor financiële en logistieke ondersteuning bij ons op school. Ze organiseren verschillende leuke activiteiten zoals: Bingo, ontbijtmandenactie, ijsjes op de laatste schooldag,... Wat leuk dat deze mensen zich vrijwillig inzetten om onze school te ondersteunen.
  Een enthousiaste bingospeler!
 • Mm Beerzel 2023 11 2
  Wij dragen graag ons steentje bij voor een propere buurt. Onze kinderen gaan zwerfvuil rapen voor een zwerfvuilvrije omgeving rondom de school. Ze leren composteren en sorteren. Onze lunch en tussendoortjes brengen wij mee in herbruikbare doosjes. De vuilniswagen komt op school en de leerlingen van het vierde leerjaar geven lesjes over afval aan de kleuters.
  Mooimakers en groene peters
 • Voorkant School1
  Ons nieuwe logo is tijdens het schoolfeest voorgesteld. Sommige hebben reeds gezien dat onze mooie "reclamezuil" geplaatst is aan de voorkant van onze school. Aan de andere kant zijn we trotse eigenaars van een heel groot logo dat op de muur is bevestigd.
  Meester Nick
 • 20230421 150126
  We klimmen en klauteren op ons speelkasteel! De grote glijbaan zet ons terug met onze voetjes op de grond.
  De spelende kinderen
Mm Beerzel 2023 66 (1)