Welkom
in 4B

Wat leer je in onze klas?

 • Bij rekenen werken we verder aan wat we vorige jaren hebben geleerd, kommagetallen komen voor de eerste keer op ons pad. 
 • We leren flink samenwerken en gaan al wat meer zelfstandig aan de slag met onze taken.
 • Milieu is ook belangrijk, dus leren de kinderen wat meer over composteren. 
 • Een toffe ervaring is de sleep-in en het gezond ontbijt.
Mm Beerzel 2023 44

Hallo,
ik ben juf Stephanie

Ik ben de trotse juf van het vierde leerjaar. 

In onze klas werken we veel samen, ontdekken we nieuwe dingen en leren we dat fouten maken mag. Ik hecht veel waarde aan welbevinden en zelfbeeld. Daarom probeer ik te zorgen voor een veilige klasomgeving waar wederzijds respect de norm is. 

In het vierde leerjaar wordt hard gewerkt, maar we maken ook regelmatig tijd voor spelletjes en bewegingstussendoortjes. Ook een grapje op tijd en stond is ons niet vreemd.

Benieuwd naar foto’s van onze klas? Die zijn er! Omwille van privacyredenen delen we deze alleen met de ouders van de klas.

 • Voorkant School1
  Ons nieuwe logo is tijdens het schoolfeest voorgesteld. Sommige hebben reeds gezien dat onze mooie "reclamezuil" geplaatst is aan de voorkant van onze school. Aan de andere kant zijn we trotse eigenaars van een heel groot logo dat op de muur is bevestigd.
  Meester Nick
 • Bingo 800x632
  Ons oudercomité zorgt voor financiële en logistieke ondersteuning bij ons op school. Ze organiseren verschillende leuke activiteiten zoals: Bingo, ontbijtmandenactie, ijsjes op de laatste schooldag,... Wat leuk dat deze mensen zich vrijwillig inzetten om onze school te ondersteunen.
  Een enthousiaste bingospeler!
 • Mm Beerzel 2023 27
  De leerlingen van het tweede en het vijfde leerjaar zijn ‘Leesmakkers’. De oudere leerling begeleidt de jongere leerling individueel bij het lezen. De tutors nemen verantwoordelijkheid over hun leesmakker en noteren wat ze hebben gelezen. Ter afwisseling spelen zij ook leuke taalspelletjes
  Leesmakkers
 • 20230421 150126
  We klimmen en klauteren op ons speelkasteel! De grote glijbaan zet ons terug met onze voetjes op de grond.
  De spelende kinderen
 • Mm Beerzel 2023 11 2
  Wij dragen graag ons steentje bij voor een propere buurt. Onze kinderen gaan zwerfvuil rapen voor een zwerfvuilvrije omgeving rondom de school. Ze leren composteren en sorteren. Onze lunch en tussendoortjes brengen wij mee in herbruikbare doosjes. De vuilniswagen komt op school en de leerlingen van het vierde leerjaar geven lesjes over afval aan de kleuters.
  Mooimakers en groene peters
Mm Beerzel 2023 66 (1)