Welkom
in K3

Wat leer je in onze klas?

 • De dag kan rustig beginnen door onze dankbaarheid, vriendschap en verwondering te tonen bij een sfeervol kaarsje.
 • Lieveke, onze lieveheersbeestjesknuffel, helpt ons bij onze schrijfmotoriek, het ontwikkelen van beide lichaamshelften en spelen met fijnmotorische materialen.
 • Voor een fijne groepsdynamiek zetten we elke dag in op het zich goed voelen, het leren zorgen voor elkaar, genieten van kleine gelukjes, en het leren praten over onze gevoelens.
 • Werken aan onze totale ontwikkeling doen we o.a. door veel te bewegen. Dat brengt veel plezier en groei.
 • Exploreren vanuit de werkelijkheid, bewegen, ervaringen opdoen in de rust van het bos van Beerzelberg en dat met respect voor planten en dieren komt regelmatig aan bod.
13naamloosimg 5493 (3)

Hallo,
ik ben juf Veerle

Ik ben te vinden in de “Lievekesklas” van onze 4-jarige kleuters.

Van dansen word ik instant blij. De mooie schilderijen van Vincent Van Gogh bewonder ik enorm. Echt de tijd nemen om te kijken naar de seizoensveranderingen en er een foto van nemen, is fantastisch.

Benieuwd naar foto’s van onze klas? Die zijn er! Omwille van privacyredenen delen we deze alleen met de ouders van de klas.

 • Voorkant School1
  Ons nieuwe logo is tijdens het schoolfeest voorgesteld. Sommige hebben reeds gezien dat onze mooie "reclamezuil" geplaatst is aan de voorkant van onze school. Aan de andere kant zijn we trotse eigenaars van een heel groot logo dat op de muur is bevestigd.
  Meester Nick
 • Bingo 800x632
  Ons oudercomité zorgt voor financiële en logistieke ondersteuning bij ons op school. Ze organiseren verschillende leuke activiteiten zoals: Bingo, ontbijtmandenactie, ijsjes op de laatste schooldag,... Wat leuk dat deze mensen zich vrijwillig inzetten om onze school te ondersteunen.
  Een enthousiaste bingospeler!
 • Mm Beerzel 2023 11 2
  Wij dragen graag ons steentje bij voor een propere buurt. Onze kinderen gaan zwerfvuil rapen voor een zwerfvuilvrije omgeving rondom de school. Ze leren composteren en sorteren. Onze lunch en tussendoortjes brengen wij mee in herbruikbare doosjes. De vuilniswagen komt op school en de leerlingen van het vierde leerjaar geven lesjes over afval aan de kleuters.
  Mooimakers en groene peters
 • Mm Beerzel 2023 27
  De leerlingen van het tweede en het vijfde leerjaar zijn ‘Leesmakkers’. De oudere leerling begeleidt de jongere leerling individueel bij het lezen. De tutors nemen verantwoordelijkheid over hun leesmakker en noteren wat ze hebben gelezen. Ter afwisseling spelen zij ook leuke taalspelletjes
  Leesmakkers
 • 20230421 150126
  We klimmen en klauteren op ons speelkasteel! De grote glijbaan zet ons terug met onze voetjes op de grond.
  De spelende kinderen
Mm Beerzel 2023 66 (1)