Welkom
in 3B

Wat leer je in onze klas?

 • In het derde leren we tellen tot 1000 en maken we voor het eerst cijferoefeningen.
 • Ook proberen we steeds beter te leren lezen.
 • Daarnaast gaan we regelmatig naar Beerzelberg, bijvoorbeeld om de flora daar te bekijken.
 • We ontdekken ook alle geheimen van onze eigen gemeente Beerzel.
Mm Beerzel 2023 54

Hallo,
ik ben juf Debby

Ik ben geboren en getogen in Beerzel en ging zelf naar deze school als kind. Ik voel me hier dus helemaal thuis! Dit vind ik ook één van de belangrijkste dingen in mijn klas; dat iedereen zich thuis voelt!

We werken regelmatig in hoeken en groepjes, want samenwerken leer je door te oefenen.

Naast het derde leerjaar stond ik ook al vaak in het vierde leerjaar. De tweede graad is dus helemaal mijn ding.

Benieuwd naar foto’s van onze klas? Die zijn er! Omwille van privacyredenen delen we deze alleen met de ouders van de klas.

 • Mm Beerzel 2023 11 2
  Wij dragen graag ons steentje bij voor een propere buurt. Onze kinderen gaan zwerfvuil rapen voor een zwerfvuilvrije omgeving rondom de school. Ze leren composteren en sorteren. Onze lunch en tussendoortjes brengen wij mee in herbruikbare doosjes. De vuilniswagen komt op school en de leerlingen van het vierde leerjaar geven lesjes over afval aan de kleuters.
  Mooimakers en groene peters
 • Mm Beerzel 2023 27
  De leerlingen van het tweede en het vijfde leerjaar zijn ‘Leesmakkers’. De oudere leerling begeleidt de jongere leerling individueel bij het lezen. De tutors nemen verantwoordelijkheid over hun leesmakker en noteren wat ze hebben gelezen. Ter afwisseling spelen zij ook leuke taalspelletjes
  Leesmakkers
 • Bingo 800x632
  Ons oudercomité zorgt voor financiële en logistieke ondersteuning bij ons op school. Ze organiseren verschillende leuke activiteiten zoals: Bingo, ontbijtmandenactie, ijsjes op de laatste schooldag,... Wat leuk dat deze mensen zich vrijwillig inzetten om onze school te ondersteunen.
  Een enthousiaste bingospeler!
 • Voorkant School1
  Ons nieuwe logo is tijdens het schoolfeest voorgesteld. Sommige hebben reeds gezien dat onze mooie "reclamezuil" geplaatst is aan de voorkant van onze school. Aan de andere kant zijn we trotse eigenaars van een heel groot logo dat op de muur is bevestigd.
  Meester Nick
 • 20230421 150126
  We klimmen en klauteren op ons speelkasteel! De grote glijbaan zet ons terug met onze voetjes op de grond.
  De spelende kinderen
Mm Beerzel 2023 66 (1)